ARBETSKLÄDER

Få tillgång till de funktioner du behöver

Passformen är inte det enda du bör tänka på när du köper arbetskläder. Som hantverkare behöver du till exempel många fickor och öglor att förvara dina verktyg i.
Om du däremot arbetar i industrin, har du mer behov av att arbetskläderna håller passformen och färgen efter många tvättar, till och med om de går igenom en industriell tvätt- och torkprocess.
Om du är i servicebranschen ställs höga krav på att du ska se professionell ut. Oavsett vad du och dina anställda behöver kan du hitta det hos MASCOT.
Letar du efter produkter med särskilda certifieringar eller egenskaper kan du använda den avancerade produktsökfunktionen för att hitta kläder som uppfyller just dina önskemål.

 

Hos MASCOT hittar du ett brett urval av arbetskläder och skyddsskor för en mängd olika yrken inom byggbranschen, industrin, logistik och service samt hantverksbranschen.

Arbetsklädernas funktioner, tygkvalitet, färg och utseende beror helt på den miljö du arbetar i och vilka dina arbetsuppgifter är.

Det är helt avgörande att du väljer kläder som är specialanpassade just för ditt yrke om du vill uppnå maximal effektivitet under hela arbetsdagen.

 

Hållbara produkter

Det är viktigt att vi är försiktiga med människor och vår jord. Därför försöker vi skapa goda livsvillkor för nuvarande och kommande generationer. Ett sätt att visa omtanke på är genom ansvarsfull förbrukning och genom att återvinna resurserna i så stor utsträckning som möjligt. Det gör MASCOT i ett flertal produkter, som är tillverkade av återvunnet material.

MASCOT presenterar en ny serie med hållbara produkter i två varianter: produkter i 100 % ekologisk bomull eller produkter i 60 % ekologisk bomull och 40 % återvunnen polyester.

ARBETSKLÄDER

Få tillgång
till de funktioner
du behöver!